В ТАЗИ ВОЙНА ВРАГОВЕ НЕ СА НУЖНИ!

време за четене: 2 мин.
https://www.youtube.com/watch?v=Gcluuh6xOTk


В класическите войни  водени до сега, винаги има две враждуващи страни. Всеки знае кой е свой и кой е враг! В третата световна война, водена в момента всичко е доста сложно и размито. Злодеите, заръчали войната са предполагаеми, но недоказани. Вместо да наемат армия войници, те подкупват цели правителства, медии, лекари и полиция. Така изправят хората в една държава едни срещу други и пагубните резултати са много по-големи, отколкото ако се водеше конвенционална война! Защото част от населението е заблудено и воюва само срещу себе си! Тези, които мислят адекватно са малцинство и са подложени на явни и скрити посегателства, и заплахи, както от държавните репресивни апарати, така и от неосъзнатите и глупави свои съграждани! Когато и за децата вече е ясно, че маските на лицата са повече вредни, отколкото полезни, ПСР – тестовете не доказват нищо, медиите и политиците лъжат, а лекарите вместо да лекуват, ни убиват, идва въпроса КАК ДА ОЦЕЛЕЯТ  НОРМАЛНИТЕ,  МИСЛЕЩИ  ХОРА?

   Идиотите обявяват  нормалните граждани за конспиратори и ги обиждат, глобяват и убиват, ако им се предостави такава възможност! Идиотите не си дават сметка, че след като бъдат затрити нормалните хора, идва техния ред! Тази война е вътрешна и от нея е много по-сложно да оцелееш! Парите, които ще припечелят политиците, журналистите, лекарите и полицаите, за убийството на своите съграждани, няма да могат да бъдат похарчени! Това са сатанински пари, а такива не носят добро никому! Въпросът е, защо  алчността  замъглява разума на повечето хора и ги превръща в убийци?

  Отговорът е, защото вече няма духовни и нравствени ценности! Защото всичко се измерва в пари! Защото дори поповете продадоха и предадоха Бог! И защото вместо от истински лидери, човечеството бе подкарано в неизвестна посока от шепа трупни глисти, самообявили се за VIP – персони! Те смятат себе си за такива, защото с подлост и хитрост са успели да завладеят повечето пари и власт в света! Човешката деградация се е сринала до такива жалки нива в световен мащаб, че враговете ни нямат достойнството да се изправят срещу нас, а ни карат да се избиваме един – друг, при това не открито, а подло и низко – уж с вирус, уж ни лекуват…!

  ХОРА! СПОМНЕТЕ СИ ЩО Е ДОБРО! НЕ СЕ ПОДДАВАЙТЕ НА ПРОВОКАЦИИТЕ НА ПОДЛЕЦИТЕ! ПАНДЕМИЯ НЯМА! ИМА АЛЧНОСТ, ЗЛОБА И ЧОВЕКОНЕНАВИСТ! ИЗПРАВЕТЕ СЕ СРЕЩУ ВРАГОВЕТЕ СИ И СЕ БОРЕТЕ С ТЯХ! ДОРИ ДА УМРЕТЕ, ЩЕ ЗНАЕТЕ ПОНЕ, ЧЕ Е БИЛО ЗАРАДИ ЖИВОТА И СВОБОДАТА СИ! БОГ Е С ДОБРОТО И НЯМА ДА ПОЗВОЛИ САТАНИСТИТЕ ДА УНИЩОЖАТ СВЕТА, СЪЗДАДЕН ОТ НЕГО!

     Красимир  Бачков

Вашият коментар