САМОТАТА Е РАВНА НА СМЪРТ !

време за четене: 3 мин.

Знае се, че за нивото на едно общество се съди по отношението му към децата, старците и болните хора. Обществото в една държава, това сме ние! Когато времето е слънчево, има достатъчно работа и живота си тече нормално, не се замисляме особено за тези три групи хора. Обикновено се сещаме за тях преди големите празници. В такива условия на тях им е относително лесно. Когато дойде зима обаче, нещата се променят. Особено страшно става за тези деца, възрастни или болни хора, които са сами! Да не говорим, какво се случва с тях по време на война или „пандемия“, което е едно и също!
Настанени в детски, старчески домове или пансиони, те са абсолютно зависими от персонала, който е длъжен да се грижи за тях, за което съответно получава заплата. Те са беззащитни и в много случаи отношението към тях е нечовешки жестоко! Персонала в такива заведения често краде от храната на подопечните си, не се грижи за хигиената им, а понякога ги ругае и дори бие! Всичко се случва зад стените на тези „кукувичи гнезда“ и обществото не може да разбере за случващото се. В редки случаи се стига до разкриване и изобличаване на недобросъвестни служители. Обикновено те биват най-много уволнявани, а ситуацията за пострадалите дори се влошава след това. Сравнени с условията в един затвор излиза, че в детските и старческите домове е много по-страшно , отколкото зад решетките! Затова животът на тези места почти няма стойност!
Сега, когато следствие натрапената от определен кръг същества и медиите пандемия, повечето хора по земята са ограничени в правата и свободите си, съществуването на самотните деца, старци и болни се превръща в ад! Разбра се, че населението по земята е прекалено нараснало според някои фактори и трябва да се редуцира. Това свали стойността на обикновения човешки живот, да не говорим за този на самотните деца, старци и болни хора! Вече всеки нормален, мислещ човек е наясно, че срещу човечеството се води война! Кромид не е нито толкова страшен, колкото го рекламираха политиците и журналистите, нито толкова смъртоносен! Естествено, повярвалите в гнусната манипулация са снижили имунитета си, от създадения изкуствено стрес. До момента доста от тях се разболяха и починаха, а за тези, които оцеляха, са приготвени „ваксини“. Всеки глупак или наивник ще се ваксинира и ще стане жертва на пъклените замисли, на организаторите на това световно зло! От една страна това не е толкова зле, защото никъде по земята глупаците не са на почит и всеки гледа да се спаси от тях! От друга страна обаче, корумпираните правителства ще се възползват от възможността, да ваксинират беззащитните и слабите! По този начин „управниците“ ще спестят милиони левове от пенсии и разходи за грижи по тях! Така захвърлените деца по домовете, нашите бащи и майки в старческите домове ще бъдат първи „ваксинирани“, естествено за тяхно добро! Убеден съм, че много от тях доброволно и дори с радост ще се оставят да бъдат ваксинирани, за да могат по-бързо да приключат агонията си тук на земята!
Войната никога не е била нещо добро! Дори да е под форма на пандемия или ваксиниране, освен до смърт на милиони хора, тя ще доведе до невиждана жестокост и безумие някои от изпълнителите на мократа поръчка! Те ще бъдат следващите жертви, дори да са успели да се предпазят от ваксината! Те няма да успеят да похарчат получените мръсни пари и ще последват тези, за които са се „погрижили“ преди това!
Накрая, все пак това изкуствено създадено безумие ще свърши! Тези които оцелеят, ще се срамуват да се гледат един – друг в очите! Защото всички ще са загубили свои близки! Катарзисът след това едва ли ще промени нещо! Защото хората ще са наясно, че война може да се води не само със саби и патрони, но и с „ваксини“!
Друг е въпросът в момента! Дали обикновените, нормални хора могат да се изправят срещу своите врагове и да върнат свободата и правото си на нормален живот?! Ако човечеството успее знам, че мирът след това ще продължи много дълги години! Ако обаче сме загубили куража и способността си да се защитаваме и борим, ще свършим дните си също като децата, старците и болните – САМОТНИ !
А самотата е равна на смърт…!

Красимир Бачков

Вашият коментар