ВАКСИНИРАНИТЕ УСМИВКИ

време за четене: < 1 мин.

   Всяка човешка дейност в която липсва хумор или усмивка е ненормална! Хората си правят майтап дори с умрелите и смъртта, а този, който умишлено насажда страх и паника е изрод и убиец!

Вече повече от година човечеството е подложено на зверски манипулации и изкуствен стрес, заради кромида и пландемията! В тази акция няма нищо естествено и нормално! От телевизора се лъже методично и гнусно, до побъркване! Целта е да се вкарат едни отрови в телата на хората и след това те да напуснат този свят. Болни мозъци са решили, че света е пренаселен и водят химическа война с обикновените хора. Всъщност, те ги изтребват подобно на хлебарки или други вредни насекоми! Уникалното в случая е, че сатанистите действат с помощта на продажни правителства и корумпирани лекари! „Загрижени“ за здравето на хората, които иначе са оставени да измират от глад, мизерия и други действително сериозни болести, изродите правят всичко възможно да „ваксинират“ колкото могат повече човеци! Целта е ясна и само глупаците се връзват на номерата с внушения страх. Точно те се ваксинират и по-късно ще умрат в адски мъки. Никой разумен човек, след случващото се по света вече повече от година, не би направил подобна безумна постъпка! На земята обаче изглежда наистина има повече глупаци от нужното и „ваксинирането“ ще ни облекчи от присъствието им.

  И сега, когато ненормалниците се опитват да ваксинират дори усмивките ни, да ни разделят и отчуждават един от друг, да ни карат да мразим и се страхуваме, трябва да отвърнем подобаващо! СВАЛЯМЕ ПАРЦАЛИТЕ ОТ МУЦУНИТЕ СИ, СМЕЕМ СЕ И ОБЩУВАМЕ ЕСТЕСТВЕНО, ДОКАТО ЗАБРАВИМ  БЕЗУМИЕТО, В КОЕТО СА  НИ  НАБУТАЛИ! ЖИВОТЪТ  НИ  И БЕЗ ТОВА  Е КРАТЪК,  ЗАТОВА ДА  ГО ЖИВЕЕМ БЕЗ  СТРАХ   И  С УСМИВКА! ХОРА,  ВМЕСТО  ДА  СЕ  СТРАХУВАТЕ,  СЕ  ОБИЧАЙТЕ ! ТАМ  Е  СПАСЕНИЕТО  НИ!

Красимир  Бачков

Вашият коментар