ГОСПОДИ, ДАЙ НИ ОЩЕ МАЛКО СИЛИ, КУРАЖ И РАЗУМ !

време за четене: < 1 мин.

    Днес 15 август 2021 г. на празника на Голяма Богородица искам да заявя на хората, че трябва да забравят за изкуствено насаждания страх, да се огледат и видят как изглеждат другите, да погледнат и себе си! За тази година и половина преживяхме много нелепости, но имайте вяра в утрешния ден! Все повече ще се отварят очите ви и ще проглеждате, все повече ще чувате истината, а точно тя ще ви избави от страха и терора!

   Знам, още е рано да тържествуваме с победа над медицинския фашизъм, но бъдете сигурни, че края му приближава! Няма да има „световно правителство“, нито „световно господство“, а  „новия световен ред“ няма да е такъв, какъвто го искат шепата самозабравили се, ненормални сатанисти! Жалко само за тези, които повярваха на продажните медии, политици и лекари! Смъртоносната жътва ще започне скоро, но за нея белязаните могат да винят  най-вече себе си! Защото Бог помага, но в кошара не вкарва!

    Не се учудвайте, когато след броени дни влечугите ще наложат нови рестрикции! Преди да бъде убита, змията хапе най-силно! Просто бъдете разумни и пазете себе си и най-близките си! Гледайте на насажданата омраза със спокоен поглед, обичайте, помагайте и живейте така, че да не се срамувате от себе си! Вдигнете главите си и вървете с достойнство, защото сте нормални хора! Игнорирайте лудите, независимо с колко власт и влияние разполагат! Тези, които имат кураж и здрав разум, които няма да се подадат на манипулации и запазят човешкото в себе си, ЩЕ  ЖИВЕЯТ ! Твърдя го, защото ЗНАМ….!

     Красимир  Бачков  /  ОСМИЯТ  /

Вашият коментар