ДА ВИ КАЖА

време за четене: 2 мин.

   Не, че досега не съм ви го казвал, но да ви кажа, че вече ми писна! Скъсаха ми нервите тия изроди с техните пандемии, измислени щамове, „ваксини“  и маски! Постигнаха целта си гадовете! Зомбираха половината човечество, окрадоха „законно“ де що пара имаше  заделена настрани и принудиха хората да приемат едва ли не за нормално, да се изолират и да стоят с парцали на муцуните!

 Е, натрупахте още милиарди от медицински фашизъм! Затрихте бая народ в неравностойно положение и сега какво? Ще принудите народа да се боде като наркозависим и вие да се гаврите над живота и здравето му?! Така ли? Да, ама не, както казваше едно време Петко Бочаров! Защото го изкарахме гнусния кромид и дори по два пъти! И пак оцеляхме, гадове недоклатени! Ние оцеляхме от социализма, от феодализма през „демокрацията“ и дори от „управлението“ на мутрата от Банкя, та от един въшлив кромид ли ще се плашим! Не сте познали с опитните образци, драги убийци! Сега какво? Ще измислите ново плашило ли? Нови, по-заразни и смъртоносни щамове, нападение от марсианци или ще ни спрете интернета? Ами спрете го тоя пусти нет, бе! От него дойдоха всичките лъжи и манипулации! Да се видим като хората и ние, да се прегърнем с близките си, да си кажем по две човешки приказки! Да идем в планината или на морето, че да му ударим противоепидемично по няколко ракии, замезвайки с шопска салата! Да си усетим душата, че нещо я загубихме покрай вашите виртуални измишльотини!

  Стига толкова простотии! Нагледахме се, наслушахме се на идиотщини от политици, лекари и други корумпирани кретени! Сега ни оставете да си живеем живота, защото ако терора от медицинския фашизъм продължи още малко, ще има бой! Як лобут ще получат всички заслужили от цирка на пландемията! Ще стане така, че ни парите от гнусната реклама няма да можете да похарчите, нито да я карате  както досега! Вървете си с мир, защото падне ли ни пердето пред очите и с пет маски да се скриете, пак ще ви намерим и сега вече вие ще плащате…!

   Красимир  Бачков

Вашият коментар