ДА УМРЕТЕ ИЛИ ДА ЖИВЕЕТЕ СТЕ ГОТОВИ ?

време за четене: 2 мин.

         Толкова мръсотия май не се е събирала никога по света, както сега! Толкова омраза към всичко човешко и нормално не е било демонстрирано в нито една държава до сега! Толкова лъжи и забрани, глоби и терор, спрямо обикновените хора на земята не сме виждали! Времето в което живеем, след години  ще бъде определяно като най-безумното и гнусно тиранство в цялата човешка история! Ще се пишат статии и книги, ще се създават филми за сегашните дни на масова поквара и световен позор! Хората ще се срамуват от случилото се! И за пореден път ще се оправдават, че времето било такова! Защото времето е такова, каквото си го заслужим, а ние явно си заслужаваме геноцида….!

   Защото си седим у дома и пишем в интернет, а не излезем на улицата, да потрошим тиквите на тази крадлива, мафиотска шайка! Да ревизираме всичко случило се, през последните тридесет години! Да живеем с гордо вдигната глава, без страх и опасения да влезем в магазина, без парцал на лицето си! Да треснем юмрук в мутрата на простия охранител, полицай или корумпиран лекар, когато искат да ни налагат терор! Да бъдем СВОБОДНИ  ХОРА!

   Искам да обясня нещо простичко на всички, които четат тези редове! Животът ни е такъв, какъвто го заслужаваме! Ако сме смели, достойни и мислещи, ще се радваме на всеки ден от живота си! Ако сме глупави, страхливи и послушни, ще се гърчим в агония до края на жалкото си оцеляване тук, на земята! Живот без обич не е живот! Ако не можеш да се събереш с най-близките си, да се почерпиш, да танцуваш и прегърнеш скъпите на сърцето си хора, защо изобщо живееш?! Ако някой ненормалник ти говори лъжи от телевизора, какво ти пречи да игнорираш лъжеца, като изключиш телевизора? И ако си готов да се ваксинираш, за да оцелееш, живот ли ще е това?! Няма доказателства за ползата от ваксините, а има предостатъчно предполагаеми вредни последствия от тях! Кромид не е опасен, опасна е нашата глупост! Хора, да умрете или да живеете сте готови?

   Всичко е безкрайно сладко, когато си го заслужим сами! Парите от работа, жената до нас, децата, домовете и свободата ни! Нищо по-унизително няма от това, някой друг да решава вместо теб, как да дишаш, дали да работиш, да пътуваш, да обичаш  и дори да живееш!!! Защото така, ти доброволно се превръщаш в роб! Бог ни е направил по негов образ и подобие, и би се срамувал от творението си, ако се държим като послушна биомаса! Не парите, не властта, а ДУХЪТ  е  този, който може да ни изведе на правия път! Потърсете душите си братя и сестри, оставете  те да ви водят в мрака, в който са ви потопили сатанистите! Вярвайте, че ДОБРОТО  ще победи, защото няма как гнусните лъжи да продължат до края на живота ни! Спрете да се страхувате от измислената пландемия и всички ограничения, свързани с нея! Всеки миг е безценен! А давате ли си сметка, колко от най-скъпото – времето ви е отнето, с лъжа и гнусна манипулация?!

   НАПРАВЕТЕ СВОЯТ ИЗБОР! 

    Страх, ограничения, Кромид, ваксини и смърт или истински, пълноценен живот? Вие решавате….!

   Красимир  Бачков

Вашият коментар