ЗАЯВЯВАМ ПУБЛИЧНО !

време за четене: < 1 мин.

    Обикновен български учител съм! От самото обявяване на пландемията не вярвам на зверските журналистически манипулации, спрямо кромида! Убеден съм, че тунингования грип не е по-опасен от десетки други болести, нито от стреса, създаден върху невинните хора в различните държави! Всичко, случващо се от година насам е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ  СПРЯМО  ЧОВЕЧЕСТВОТО ! Срещу нас се води война от шепа самозабравили се от пари и власт социопати, чиято крайна цел е редуциране на населението на земята! Подкрепят ги и им слугуват продажните правителства, и корумпираните лекари и полицаи!

   Не приемам никакви „компетентни“ мнения на измислени лекари от НОЩ, нито техните заповеди за ограничения и забрани! Няма да разреша да ми правят тестове, нито да ми поставят „ваксини“, както на мен, така и на близките ми! Ако предприемат радикални мерки срещу правата и свободите ми, ще се почувствам свободен за защитаване на живота и сигурността си по ВСЯКАКЪВ  начин! Вирусите не са край нас, ТЕ  СА  В „УПРАВЛЕНИЕТО“  НА  ДЪРЖАВАТА  НИ! За да си върнем свободата и нормалния живот, трябва да спрем да изпълняваме заповедите на ненормални, овластени  психари! Ние сме много и само веднъж да тръгнем срещу сатанистите, те ще изчезнат вдън земя! Животът ни е само един и не си струва да го губим от страх, заради нещо несъществуващо!

 ХОРА,  ОБЕДИНЯВАЙТЕ  СЕ  СРЕЩУ  ГЕНОЦИДА  ВЪРХУ   НАС ! НУЖНА  Е  ПРОМЯНА,  НО  КЪМ ДОБРО ! ТЕЗИ,  КОИТО НИ  МАНИПУЛИРАТ  И  ЛЪЖАТ  ВСЕКИДНЕВНО,  СА  НАШИ  ВРАГОВЕ ! ДА  СЕ  СПРАВИМ  С  ВРАГОВЕТЕ  СИ  ИМА  САМО  ЕДИН  НАЧИН……!

   Красимир  Бачков 

Вашият коментар