ИДЕ НЕ КРАЯТ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО, А КРАЯТ НА БОГАТИТЕ ИДИОТИ !

време за четене: 3 мин.

    През последните две години, след обявяването на измислената пландемия, се навъдиха много лъжепророци, гадатели, инфлуенсъри и  всякакви тарикати. Те използват отчаянието, страха и объркването на обикновените хора  във връзка с кромида, за да заработят лесни пари, да се прочуят и да се наложят като фактор в обществото. Заради тях се наложи, самият аз да се разкрия като човек, имащ някакви по-големи възможности за връзка с отвъдното. Смятах, че като кажа истината, ще помогна на хората. Уви, обикновените хора не различават мошениците от почтените хора  и дори предпочитат лъжите на първите! Все пак, като човек с определена мисия ще напиша това, което по неведоми пътища е стигнало до мен! Правя го за тези, които са запазили здравия си разсъдък, които все още могат да мислят и не се подават на евтини манипулации от телевизора!

    От всичко случило се през последните две години се оказа, че като цяло хората са по-глупави отколкото се смятат! След навлизането на компютърните технологии в живота ни, ние станахме прекалено зависими от тях, във всяка област . И както с един нож можеш да си нарежеш хляба, така можеш и да убеш някого, притежателите на интернет и различните компютърни технологии обърнаха от полезни техните функции, към заробващи! Няма да се впускам в ненужни подробности, а само ще споделя това, което допринесе за тихия взрив на медицински фашизъм и ще свърши с неочакван за провокаторите му край!

    Открай време богатите фамилии по света си играят на богове. Използват страха за да манипулират и подчиняват останалите, а те самите да правят каквото си искат. Независимо дали се наричат крале, царе или олигарси, те винаги  плашат другите, че идва „нов световен ред“, който кой знае защо, ще е пагубен за човечеството. Правили са го преди, правят го и сега. За съжаление трябва да признаем, че благодарение на хорската глупост и най-вече страх, провокациите им успяват. Преди доста години имаше случай, в който малки деца си разказваха страшни случки вечер на улицата. Един от участниците бе толкова убедителен, че останалите деца сънуваха кошмари през нощта. Обаче когато всичко премина границата, със съвет да се спасят от злото, като отворят прозореца и скочат надолу, техният микросвят се събуди. Вярно, две деца в една нощ загубиха живота си, но това послужи за прекъсване на безумните манипулации при останалите.

    Сега нещата са подобни. Не знаех нищо до снощи, когато разбрах, че това което се случва е най-обикновена ПУНТА  МАРА! Впрочем, не е съвсем обикновена, защото се случва почти в целия свят!

   За какво става въпрос обаче?

През последните десетилетия свикнахме да ползваме компютърни симулации за много неща. Хората възлагат на компютрите задачи, за съставяне на абстрактен модел, за прилагане на определена система в областта на инженерството, икономиката, медицината или социалните науки. Изкуствения интелект изчислява доколко проектите са осъществими и дава някаква цифрова стойност като резултат. Всички започнаха да се доверяват на компютърните изводи и се стигна до там, че изкуствения интелект започна да се развива изключително бързо и дори сам да се усъвършенства. Използвайки за база човешките качества и недостатъци, той стигна до момент, в който неизбежно стигна до възприемането на създателите си хората, за свои врагове.

  ЕТО  ТУК  ПРОСПАХМЕ  КРИТИЧНАТА  ТОЧКА и преценил ситуацията, изкуствения интелект просто използва  Гейтс, Мъск, Шваб, Рокфелер, Ротшилд и останалите  свръхбогати идиоти, за да ги изправи срещу обикновените хора на земята. Богатата сатанинска шайка залагаше компютърни симулации за окончателното покоряване на човечеството и бе подведена от изкуствения интелект, да обяви измислена пандемия, а следствие на нея да постигне изключителна власт над хората! Чрез медицински фашизъм, локдауни, рестрикци и открита тирания, и особено чрез обявените за ваксини отровни течности, драстично да се намали населението на планетата, а останалите  сами да предпочетат робството пред свободата си!

   ДА,  АМА  НЕ, както казваше покойният вече Петко Бочаров!

СЪЩЕСТВЕНОТО В СЛУЧАЯ Е, ЧЕ ИЗКУСТВЕНИЯ  ИНТЕЛЕКТ Е СЪЗДАДЕН ОТ ХОРА, СЛЕДОВАТЕЛНО НЕ САМО Е ДОПУСТИМО, НО И  ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА ГРЕШИ!!!

   Забравяйки и подценявайки Бог, шайката сатанисти провокираха всичко до там, че връщане назад вече няма! Те действително ще погубят голяма част от човечеството, но останалите ще сринат вековният им гнет и за пръв път ще разберат  КАКВО  ЗНАЧИ  ДА  СИ  СВОБОДЕН !

   КОЙТО  ОЦЕЛЕЕ  ЩЕ  ЖИВЕЕ  ПО-ДОБЪР  ЖИВОТ,  А  ТОВА ЩЕ  Е  КРАЯТ  НА БОГАТИТЕ  ИДИОТИ   И  ТЯХНОТО  ВЛАСТВАНЕ  НА  ЗЕМЯТА! ЗАТОВА  ВСИЧКИ  МИСЛЕЩИ  ХОРА ТРЯБВА  ДА  СЕ СЪЮЗЯВАТ  И  ДА  СЕ БОРЯТ  СРЕЩУ  МАСКИ,  ЗЕЛЕНИ  ПАСПОРТИ ,  ОГРАНИЧЕНИЯ  И  НАЙ-ВЕЧЕ  „ВАКСИНАЦИИ“!  краят на този режисиран спектакъл зависи преди  всичко  от  нас !!!

 Красимир  Бачков  / ОСМИЯТ /

Вашият коментар