Корона АЛЧНОСТ

време за четене: 2 мин.

   Несъмнено, от човешката алчност произтичат най-големите ни беди! Има хора, които в желанието си да се сдобият с възможно повече пари, земя, материални обекти и власт са способни на всякакви подлости, предателства и дори убийства! Те не се спират пред нищо, докато не задоволят поне донякъде изгарящата ги алчност! Събират и трупат, макар да са наясно, че всичко получено не могат да използват, нито да вземат със себе си, когато им дойде реда да се представят пред св. Петър! Според мен алчността е особена болест, присъща единствено на човека! Защото не знам друго същество на планетата да трупа повече от това, което му е нужно да се изхрани за някакъв период от време, колкото да оцелее.

С течение на времето човешката алчност прогресира. По някакъв странен начин тя се изражда и придобива размерите на епидемия. И понеже на планетата не са един и два случая на заболели от алчност хора, те се съюзяват срещу всички останали. От една страна да защитят заграбеното по нечестен път, а от друга, за да продължат да ограбват своите съграждани! И лостовете, които би трябвало да са в ръцете на цялото общество, в един момент се оказват в ръцете на шепа полудели от алчност човекоподобни, които не знаят какво да правят с тях! Стигаме до израза: – „Има ли пилот в самолета?“, защото при условие, че управлението на държавите е в ръцете на няколко стотин ненормалника, ние останалите не можем да очакваме друго, освен НЕНОРМАЛНОСТ! Ето така стигнахме до наложената от година световна пландемия, уж заради страшния кромид!

  За беда тези, които са избрани да управляват цели народи, са не по-малко алчни от представителите на Световната олигархия! Така сатанистите  ги използват, за да налагат безумни локдауни и забрани на огромната маса обикновени хора. Целта е да остане без работа и препитание възможно повече от населението на земята. След това, с помощта на корумпирани лекари и полицаи то ще бъде подложено на унищожение чрез ваксини и всякакви забрани – за пътуване, за работа, за пазаруване и дори за дишане…! Тези седем милиарда души, които населяват земята сега, могат да бъдат редуцирани наполовина само за две – три години, ако безумието с корона-пландемията продължи!

  ХОРА, УБИВАТ НИ! НА БОГАТИТЕ СВЕТОВНИ ИЗРОДИ НЕ ИМ БЯХА ДОСТАТЪЧНИ ПАРИТЕ, ЗЕМЯТА И ВЛАСТТА НАД НАС! ИСКАТ ДА РАЗПОЛАГАТ И С ДУХА НИ! ИСКАТ ДА СЕ ИЗВИСЯТ НАД БОГА И ВСИЧКО В ПРИРОДАТА, ЗАЩОТО АЛЧНОСТТА ИМ ВЕЧЕ ИЗБУХНА ПО-СТРАШНО ОТ ЯДРЕН ВЗРИВ! НУЖНО Е ЧАС ПО-СКОРО ДА СЕ ОБЕДИНИМ! ЗАРАДИ СЕБЕ СИ, ЗАРАДИ ДЕЦАТА И ВНУЦИТЕ СИ ТРЯБВА ДА ИЗВОЮВАМЕ СВОБОДАТА И ПРАВОТО СИ НА ЖИВОТ! НЕ ВЯРВАЙТЕ НА ЛЪЖИТЕ НА ПОЛИТИЦИТЕ И МЕДИИТЕ! НЯМА КОРОНА ВИРУС! ИМА ЕДИНСТВЕНО И САМО  КОРОНААЛЧНОСТ!

           Красимир    Бачков

Вашият коментар