ЛЕКА НОЩ, СВЯТ ….!

време за четене: 2 мин.

  Писна ми да съм възпитан, затова сега крещя:

  • Говедааааааа! Давате ли си сметка, какви абсолютни идиоти сте?! Колко сте глупави, беззащитни и смотани?! Не разбирате ли, че не сте нищо по-различно от мухите – винарки, например? Че всеки изрод, с някой долар повече в джоба си, може да ви направи роби, дори без да разберете? Защо живеете, ахмаци недоклатени? За да измине още един ден от жалкият ви живот ли? За да имате възможността да се зарадвате на факта, че съседът, колегата или някой непознат е пукнал днес и вие сте го надживели?! А какво всъщност ви интересува? Да се наплюскате, да се наспите и да се плющите на воля, с когото ви се прииска ли?  Ами, за това не са ви нужни високи технологии, нито много акъл! Давайте  гниди, множете се!

СТОП!

Какво се случи напоследък? Погнаха ви като добичета с някаква измислена пандемия ли? Искат като пилетата, прасетата и козите да ви видят сметката ли? Защо ли?! Ами, много просто! Защото за изродите, организирали световното шоу Кромид, вие не сте нищо повече от излишен биологичен материал! Те ще сторят всичко възможно, да ви унищожат! Впрочем, вече го правят! С телевизора, с правителствата ви, с лекарите и полицията! Те ви мразят дори само заради това, че сте живи, а нямат никаква полза от вас! Те ще влязат в тялото ви, ще изсмучат душата ви и ще ви превърнат в биороботи, за да властват над  бездушната ви същност! Вие просто нямате думата! Защото в единствената възможност, когато можехте да се противопоставите, да се борите за свободата и живота си, вие спахте! За такива твари, пощада няма!

    Скоро  светът ще се очисти от няколко милиарда ненужни глупаци, за да остане най-читавото от човешкия род! Еволюцията ще продължи вече без маски и гнусни забрани, защото те ще бъдат  излишни! А за биоматериала, с много претенции без покритие и главно консуматорска същност, остава да изпие последната чаша ракия, да се ухили завистливо и злобно на пейзажа край него, и да махне с ръка за сбогом!

   ЛЕКА НОЩ,  СВЯТ!  ТАКЪВ,  КАКЪВТО  СИ СЕГА,  ПРОСТО  НЕ  СИ  НИ   НУЖЕН! ИЗЧЕЗНИ,  ЗА  ДА  ДОЙДЕ  НЕЩО  ПО-СВЕТЛО   И  ДОБРО! ХОРАТА  ДНЕС  СА  ПРЕКАЛЕНО  МНОГО,  ЗАТОВА  НА  ТЯХНО  МЯСТО  ТРЯБВА  ДА  ДОЙДАТ  ЧОВЕЦИ….!

Красимир  Бачков

Вашият коментар