ЛУДИ ЗА МЪРТВИ ДАВАМЕ

време за четене: 2 мин.

  С измисления КУРона вирус САЩ се изплю в лицето на целия свят, Западна Европа ги последваха и вече втора година сме свидетели на най-безумната гавра, в историята на човечеството! Алчните западни ненормалници решиха от един път да приключат с кредиторите си и всички нормални хора. Това, което се случва в приказката за голия цар, вече не ни разсмива, защото го виждаме всеки ден наяве и дори сме участници в него. А то е едно невероятно БЕЗУМИЕ, което е обхванало всички политици, медии и голяма част от лекарите. За това безумие плащат МНОГО  ПАРИ! Случвало се е като дете да сънувам кошмари. Щом се събудя минава известно време, докато дойда на себе си. Чудя се, кога ще сложим край на КОШМАРА КРОМИД НАЯВЕ и колко още ще търпим да ни правят на идиоти?! Човечеството е било мачкано и избивано от светата инквизиция векове наред, след това на тяхно място застават политиците, а от две години в професията ПАЛАЧ се изявяват ненормални нищожества като Гейтс, Шваб, Ротшилд, Рокфелер и всички алчни лекари – търговци. Вече съм почти убеден, че „управниците“ не само в България, но и по света задължително трябва да са най-гнусните, омразни и ненормални човекоподобни! Сред тях читави просто няма! Въпросът е, след като толкова много хора вече са наясно с лъжите и манипулациите на шепа уроди, защо се оставят да ги тероризират и убиват?! И друг въпрос имам, който не ми дава мира!

Как страни като Русия, Япония и Франция се поклониха на голия задник на „царя“ и послушно се съгласиха да биват избивани народите им, в тази трета световна война?! Толкова ли много прости хора има по земята, че трябва тъй радикално да бъдат унищожени?

  ЗНАМ, че тая лудост ще приключи, само не знам кога! Убеден съм, че учебници за „новата нормалност“ няма да се пишат, нито ще се изучават от децата! Това, което не може да се постигне с ядрено оръжие, може дори да се надмине с обикновени спринцовки и малко отрова в тях! А когато небето един ден  светне чисто и необременено от хиляди следи на кемтрейлс и други отрови, когато 5G и останалите технологии за умъртвяване на невинни хора отидат където им е мястото – НА БУНИЩЕТО, как ще се гледат в очите нашите наследници? След тази срамна война как ще се докосват, ще могат ли да се целуват и да продължават човешкия род? Наистина, толкова ли нямаме смелост да се изправим срещу убийците ни и да защитим живота и свободата си?! В света, който ни предлагат сега са на мода лудите, които идват на мястото на мъртвите! Къде оставаме ние нормалните, Боже?!

   Красимир  Бачков  / ОСМИЯТ /

1 мнение за “ЛУДИ ЗА МЪРТВИ ДАВАМЕ”

Вашият коментар