МЪЛЧАНИЕТО НА АГНЕТАТА

време за четене: 2 мин.

 Ние българите, за разлика от англичаните, германците и италианците не вярваме по презумпция на политиците си. През последните две години това спаси много животи у нас, за разлика от западните европейци. Обаче глупаци има по всички географски ширини, затова и при нас около 20% се сиропираха. Факта, че кромида все още няма изолат и ежедневните зверски журналистически зомбирания за „заразени“, „болни“ и „умрели“ са съчинени не в България, а в Харвард, говори достатъчно, колко гнусна е световната измама и  в какъв жалък протекторат на краварите сме се превърнали! Най-унизителното в случая е, че здравния „министър“ Кацаров, твърдейки едно преди няколко месеца, сега твърди точно обратното и дори задмина шушлека в генералски пагони Муфтаджийски, като наложи кромид-сертификат, кой знае защо обявен у нас за зелен!

  И сега, при тотално нарушена конституция и граждански права на всички българи, смотанякът Кацаров се жалва, колко щели да се ядосат краварите, ако не им изпълнява ненормалните заповеди и колко много пари ще загубим заради санкции и пр. Шок и ужас!!! Май вече свикнахме всичко безумно и ненормално да се налага от телевизора като „новата нормалност“ и как може лекари да се превърнат в убийци, точно заради едни добри за нашият стандарт пари! Пари, пари и пак пари!

  ДА ВИ СКОЧА И НА ПАРИТЕ, БОКЛУЦИ МАЛОУМНИ!

Като затриете шест милиарда човека по света, как ще се радвате на парите, „спечелени“ от убийството им?! Изобщо ще можете ли да ги похарчите? Не разбирате ли, че сте обикновени, презрени палачи на едни страхливи и жалки нищожества?! Не проумявате ли, че ви използват като екзекутори в унищожаването на човечеството?!

КЪДЕ ИЗЧЕЗНАХА МЪЖЕТЕ С ЧЕСТ И ДОСТОЙНСТВО?!

Еврогейци презрени, не ни налагайте развратните си разбирания за джендъри, педофилия, содомия и пр. физически и психически извращения!!!

НИЕ  СМЕ  НОРМАЛНИ ХОРА, НЕЗАВИСИМО  НИСКИЯТ СИ ЖИЗНЕН СТАНДАРТ ИЛИ ТОЧНО ЗАРАДИ НЕГО!

 Това, което е нашата слабост, е нашата сила! Ние се спасяваме поединично, както сме свикнали през византийското и турското робство! Оцелели сме досега, мислим, че и занапред ще оцелеем! Като агнета пред заколение мълчим и не се вдигаме на протест, защото видите ли „от нас нищо не зависи“! И точно тук грешим!!! Защото в законите на джунглата, които са и законите на природата побеждават тези, които са най-силни! Ако не могат да разчитат на единична сила, то общата сила ги прави непобедими…!

 Бедни, забравен хан Кубрат! Това, че сме написали на кочината Народно събрание девиза „Съединението прави силата“ не променя нищо към добро, защото за управници си „избираме“ все свине, крадци и лъжци! И не вменявайте на всички вина, че понеже ние сме такива, и дУпетатите и управниците ни са същите!

  В тази пародия на държава има МНОГО  читави българи, но те не се натискат да „управляват“, сиреч да крадат! Лошото е, че не излизат на улицата, за да потърсят и намерят промяна! Държат се като агнета и участта им ще е като за Гергьовден…!

 НИКОЙ  НЕ  МОЖЕ  ДА  НАКАРА  НЯКОГО ДА  ОБИЧА  СЕБЕ  СИ  ИЛИ  ДРУГИТЕ! НИЕ  СМЕ  ПРОФЕСИОНАЛИСТИ  В  МРАЗЕНЕТО,  НО  ВСЕ  НЕ  УЛУЧВАМЕ  ПОДХОДЯЩИЯ  ОБЕКТ! АКО  НЕ  ОБИЧАТЕ,  ПОНЕ  СВЯСТНО  МРАЗЕТЕ  ТЕЗИ, КОИТО  НАИСТИНА  ЗАСЛУЖАВАТ! ДА  УМРЕШ  ВЕДНЪЖ  НЕ  Е СТРАШНО! СТРАШНО  Е  ДА  ТЕ  УБИВАТ  ВСЕКИ  ДЕН!

  Красимир  Бачков

1 мнение за “МЪЛЧАНИЕТО НА АГНЕТАТА”

  1. жалкото е че ще оцелеят отново наследниците на не-хората и всичко пак ще се повтори в един следващ свят!

    Отговор

Вашият коментар