НАСИЛА ЛУДОСТ !

време за четене: 2 мин.

     Много хора все още не могат да си обяснят, защо бе измислена преди година пландемията, нито защо манипулациите и лъжите продължават, въпреки несъстоятелността им! Обикновените хора се опитват да намерят логичен отговор, с оглед на собственото си мислене и начин на живот. Новините по телевизията започват и завършват ежедневно с лъжи, стъкмистики, мнения на всякакви знайни и незнайни негодници, „разбирачи“ на кромид! Изключително рядко се допускат интервюта с истински специалисти като доц. Мангъров, проф. Чорбанов или д-р Тодоров. Светът е обсебен от една измама и всички трябва да играят по свирката на един луд псевдо-музикант! Всеки се пита защо и колко ще продължи тая гавра! Да, разболяха се от кромид хора, но защо всички видове грип изчезнаха? Имаше починали дори от кромид, но в сравнение с починалите от други болести, глад и стрес, те бяха смешно малък процент! Тогава защо безумието продължава?!

  Отговорите не са малко, но поне до тук се разбра, че от всичко случило се през изминалата година, определени кръгове от хора спечелиха милиарди от търговия с тестери, маски, клинични пътеки и дезинфекционни препарати. Такива печалби в световен мащаб не могат да осъществят нито производителите на оръжие, нито нарко-търговците. В момента истерията продължава с ваксините! Наложената масова лудост с ваксините преследва няколко изключително опасни цели!

  1. Абсолютно подчинение на биомасата от хора!
  2. Безумно големи печалби от продажбата на ваксини!
  3. Извършване на опити върху хора, без заплащането им за клинични изпитания!
  4. Установяване на зависимост върху всички!
  5. РЕДУЦИРАНЕ  НА  НАСЕЛЕНИЕТО  НА   ПЛАНЕТАТА !

Вече имахме възможност да се убедим, че конспиративните теории се провеждат на практика, сега и с нас, като участници в тях! По-рано замисленият геноцид над човечеството се откри преди година и ловния сезон за човеци ще продължи до 2025 година, според плана на световната олигархия и СЗО! Денонощно ни зомбират чрез медиите, за да се подчиним на ненормалните им заповеди, а когато останат само тези, които все още могат да мислят и да се съпротивляват, те ще се опитат да ги уморят по други начини! Ще им забранят да работят, да пазарят от магазините, да пътуват и общуват с останалите! Ще им отнемат правата, децата и имотите, с оправданието, че видите ли, са опасни за другите! Така ще наложат „новата нормалност“!  И тогава ще дойде краят на нашата цивилизация! Звучи шизофренично, нали? Звучи така, защото е измислено от луди хора!!! А ние сме още по-луди, защото се подчиняваме на явни, открити убийци!

   В момента сме свидетели на това, как лудите в една световна психиатрия са я превзели и те дават заповедите! С тях са няколко ненормални доктора, за да бъдат легитимни  откачалниците! Искат да ни наложат лудостта за нещо естествено и нормално, а ние поне досега се подчиняваме като стадо овце! Питам се, къде останаха  мъжката смелост, майчинската загриженост и разума у хората, подложени на този безумен геноцид?! Измисленият като таласъм кромид всява ужас в душите на глупците, но нали не всички са глупци?! Или поне имат претенции да не са такива….?

   Едно е сигурно! Освен наложения насила страх, е явна липсата на достатъчно разум и най-вече на кураж! Хората са се превърнали в лесно управляемо стадо, без водачи и идеи за оцеляване! А всичко е по-просто, отколкото се опитват да ни убедят! Дори все още не е нужно да се бием с тях…..!

 ПРОСТО  НЕ  ТРЯБВА  ДА  СЕ  ПОДЧИНЯВАМЕ  НА  ЛУДИТЕ!

    Красимир  Бачков

Вашият коментар