ОСТАВА ДОБРОТО

време за четене: 2 мин.

    Личните и обществени злодейства са в пъти повече  от малкото добро, което правим! Обаче накрая остава доброто! Защото дори малкото добро, сторено импулсивно и не за реклама съгражда! Някога  през турско, когато са били избивани жителите на цели села и градове, се  настанявало отчаянието. Времето се влачело тегаво  и  изглеждало, че нищо няма смисъл. Обаче оцелелите създавали семейства, деца и поминък, които променяли всичко към по-добро. Животът започвал отново и всеки се стремял към нещо възвишено и смело. Новите хора  искали да докажат себе си в настоящето, а защо не и в бъдещето. Те се образовали, работели и създавали! След тях остават училища, болници, пътища, читалища, мостове и чешми – все общополезни неща.

   През деградацията, обхванала България последните 30 години основно се руши! Краде се и се унищожава, граденото с много труд и спестовност! А останалият свят също се задъхва, защото няма свежи идеи, нито надежда за нещо добро! По принцип силната болка и силната радост създават силни усещания. Питам се  колко от тези, които четат този текст, са изпитвали силни усещания напоследък? Колко са оставали гладни, жадни или толкова самотни, че болката от порязано да не се усеща? Искам да знам, защо този свят уж захитря, а глупаците се нароиха в геометрична прогресия?

  Злото и страхът ни бяха натрапени насила от шепа световни злодеи! Не бяхме подготвени за гнусните манипулации и лъжи, но все пак имаме мозък! Вместо да слушаме противните лъжи от телевизионния екран, можем да си пуснем песен на Абба, Смоуки, Пинк Флойт или AC / DC ! Да почувстваме силата на вечността в музиката и така да неутрализираме медицинския фашизъм! Сатанистите няма да наложат „новия световен ред“, защото той е изплетен от лъжи и злоба! Не отровата, наречена „ваксина“ може да спаси нечий човешки живот, а истинската обич, истинското приятелство и човещината, която се опитват да изтръгнат насила от нас!

  Искате ли да разберете за секунди, колко съм прав? Просто напишете в търсачката „музика от филма „Последния мохикан“ и после я пуснете! След първите звуци ще усетите вечността на природата и нищожеството на СЗО, Гейтс, Мъск, Ротшилд, Рокфелер и още стотици злодеи, успели да ви изтръгнат от истинския живот, и затворили ви във виртуален и реален концлагер!

 ХОРА, ЖИВОТЪТ Е КРАТЪК!  ОБИЧАЙТЕ СЕ И ПРАВЕТЕ ДОБРО! БОРЕТЕ СЕ СЪС ЗЛОДЕИТЕ! НЯМА ВИРУС, СПОСОБЕН ДА УБИЕ ЛЮБОВТА!

ОСМИЯТ

Вашият коментар