ОТНОСНО ЛЪЖАТА и ИСТИНАТА …

време за четене: 2 мин.

4.

   Както и очаквах, откровенията ми събудиха доста низши страсти. За три дни блокирах толкова хора, колкото не съм блокирал за три години. Като констатация уточнявам, че от всички блокирани имаше само един мъж. Всички останали бяха жени, а 11 от тях се писаха мои „колежки“. Това показва, колко много шарлатани има не само във Фейсбук, но и изобщо. Всеки съди за другите със собствените си мерки, а когато си лъжец и мошеник е естествено да не вярваш  на никой друг.

   Като бях ученик в прогимназията имах един прекрасен учител по музика, на име г-н Петров. / Тогава другаря Петров /. Не знам с какво бях привлякъл вниманието му, но той се държеше много мило с мен. Беше извисен, умен и достоен учител. След премиерата на първата ми книга през 1994 година го срещнах случайно на центъра в Добрич. Беше вече пенсионер и много се зарадва като ме видя. Поговорихме и преди да се разделим ми каза долу-горе следното: – „Ти имаш трето око! Използвай го, но го пази, защото ако разберат за него, много хора ще искат да ти го извадят!“

    На обсебените от бесове искам да кажа, че няма смисъл да ме провокират! За разлика от тях не се стремя към пари, слава или друга човешка суета! Ако не ми вярват, просто да не четат написаното от мен! Посланията ми са към хора, които са объркани, отчаяни и не знаят как да реагират, нито какво да правят в гнусната ситуация, в която насила ни вкараха от година и половина! Всъщност, всички сме вкарани във война…..!

  •  ИСКАХ  ДА  СПЕСТЯ  ПОНЕ  МАЛКО  ОТ  ИСТИНАТА  ЗА  ВОЙНАТА,  В  КОЯТО  НИ  ВКАРАХА! УВИ, ЖИВОТЪТ  НИ  ДНЕС Е КАТО  В  ДЖУНГЛА,  КЪДЕТО  ПО-СИЛНИЯ ИЗЯЖДА  ПО – СЛАБИЯ,  ДОКАТО  Е  ОЩЕ  ЖИВ!

  ХОРА, АКО  НЕ  ПАЗИТЕ  СЕБЕ  СИ,  ЩАДЕТЕ ПОНЕ  ДЕЦАТА  И  ВНУЦИТЕ  СИ! ДАЙТЕ  ИМ  ШАНС  ДА  ЖИВЕЯТ,  КАТО  НЕ  СЛАГАТ  МАСКИ  И  НЕ СЕ  „ВАКСИНИРАТ“!

Осмият

Вашият коментар