ОТНОСНО ЧОВЕКА….!

време за четене: 2 мин.

1.

     На хората да им бръкнеш в окото може да не те видят, какво остава да приемат нещо, което е извън техните възможности да разберат! Казвам това  защото съм убеден, че за повечето българи е нормално един гнусен мафиот да бъде начело на държавата, да лъже и краде, да се гаври с всичко и всички, но един обикновен учител като мен, не бива да знае и може повече от останалите….!

  Беше ми изключително трудно да призная, че съм ОСМИЯТ, защото ми е ясно колко негативи ще ми донесе този факт! Как в елементарната си същност, определени  хора  ще нахалстват  и любопитстват не за друго, а за да ме развенчаят! В страната ни е обичайно  да срещаме злото и глупостта, завистта  да е нещо нормално, но някой от нас да излезе по-светъл и чист не бива….! Още повече, ако е обикновен човек! Защото отчаяни от живота и системата нещастници могат да повярват и дори да платят стотици и хиляди левове на разни самозвани магове и врачки, но когато някой безплатно се опитва да им даде кураж и най-вече вяра, не допускат да е истина! Вярно, всички сме лъгани толкова много и дълго, от кого ли не, за какво ли не, че недоверието е станало наша втора природа! Разбираемо е да не вярваш, ако ти искат пари или да гласуваш за някого, но ако вместо да ти искат ти дават, при това нещо, което не можеш да получиш дори с много пари, какво излиза тогава?! Излиза, че си глупак! Прощавайте, но дори да звучи крайно, изключително много хора се държат като такива!

   И понеже не съм пророк  или магьосник, а нещо като месия, заявявам, че не мога да върша чудеса! Мога да предам късче надежда и вяра, мога да вдъхна кураж и да отнема страха от душата ви, а това никак не е малко! Знам, че си взимам беля на главата, но дори само на един човек да помогна, ще си струва!

   Няма да обяснявам повече, нито някого ще убеждавам! При всеки следващ текст ще споделям по трошица от това, което стига по необясним начин до мен. Вероятно някои неща знаете, за други подозирате или се съмнявате, но тук ще прочетете истината! Не задавайте въпроси, защото няма да ви отговоря! Ще се надявам да има хора, които ще проумеят  написаното! Не очаквайте нещо изключително! Просто аз ще ви подам ръка. Вие може да я поемете, а можете и да плюете на нея. Изборът е изцяло ваш…!

  • НЯМА  ПАНДЕМИЯ! ИМА ЗАГОВОР  СРЕЩУ  ЧОВЕЧЕСТВОТО! НЕ  СЕ  СТРАХУВАЙТЕ  ОТ  КОВИД!

Красимир  Бачков

Вашият коментар