ПРЕДСКАЗАНИЕТО НА ОСМИЯТ

време за четене: 2 мин.

Аз не предсказвам бъдещето! Нямам такива способности. Има моменти, в които надзъртам в миналото и се чувствам невероятно. Всъщност, ако хората понякога можеха да надникват в миналото, бъдещето на всички щеше да е много по-предсказуемо и добро! Защото щяхме да си спомним, какви грешки сме допускали по-рано! Визирам грешки на цялото човечество, а не на конкретен човек. Уви, все още не владеем тази дарба, а като гледам как са ни подкарали като овце на заколение, ще загубим още много от тези, които в момента притежаваме.

   Войната, която се води в момента е на пръв поглед хаотично разпокъсана, но всъщност изключително прецизна! Шепа световни олигарси, няколко огромни химико-медицински концерна, СЗО, ООН,  купените политици и лекари в различни държави, както и продажните журналисти в частните медии, са застанали срещу всички обикновени, нормални хора и се опитват да ги плашат с измислен вирус и несъществуваща пандемия! Основната цел е „ваксинацията“ на възможно най-голям процент от населението на земята! Превръщането на хората в биороботи чрез вкарване на неустановени субстанции в тялото им, е сатанинско и античовешко злодеяние, което заслужава само съд и доживотен затвор на организаторите му. Тъй като ТРЕТАТА  СВЕТОВНА  ВОЙНА, която тече от две години вече, ще приключи с редуциране на човечеството с непознати до момента размери, накрая просто няма да има кой да дири сметка на сегашните злодеи, дирижиращи световната ефтаназия! Тази война ще вземе в пъти повече жертви от предишните световни войни, защото диригентите успяха да настроят и обикновените хора едни срещу други, сиреч „ваксинирани“ срещу „неваксинирани“! Тези, които оцелеят няма да са живели в друго време, освен на терор и фашистки гнет, затова новите отношения ще са различни от досегашните между хората.

  ЕДНО  ОБАЧЕ  Е  СИГУРНО!  Всички млади мъже и жени ще търсят половинките си не по любов, а по здравни досиета! Останалите здрави човеци ще са толкова малко, че няма да искат да мешат гените си с тези, на „ваксинирани“ човекоподобни! Бъдещите сертификати ще са за тези, които по един или друг начин са останали незасегнати от отровите, които сега ни пробутват за „ваксини“! Заплануваните от сатанистите 500 милиона души, които да останат след края на ТСВ всъщност няма да са толкова! Не съм сигурен, дали дори един милион хора ще оцелеят на цялата планета!!! С увредени от сегашните „ваксини“ гени, оцелелите ще развиват множество аномалии, а човешкия живот ще се смъкне под 40 години продължителност. Тези от богаташите, които се надяват на лесен живот след края на ТСВ ще останат разочаровани, защото повечето от тях са мозъчно увредени, а за да оцеляваш в една нова, почти първобитна среда, ще са нужни сила и ум, нещо, което те не притежават! Твърдя тези неща не защото съм предсказател, а защото видях, как се гърчеха човешки същества преди много хиляди години, в някакво подобие на живот. За да се изчистят хората от генната отрова, вкарвана ни насила сега, ще са нужни още толкова хиляди години! Вероятно идните поколения ще развият различни мутации, но със сигурност ще гледат на днешните образи на хората като на богове, дошли от друга планета! И  СЕГА  ПИТАМ  ЗАЩО ТРЯБВА  ДА  ДОПУСНЕМ  ТОВА  ДА  СЕ  СЛУЧИ?! Страхът е по-лош дори от смъртта! Единственият шанс за нас, нашите деца, внуци и бъдещи наследници е да се изправим ЗАЕДНО  срещу всички гнусни организатори на тази измислена пандемия, срещу безумието „ваксини“ и да се бием за живота и свободата си!

   ХОРА, НЕ  ПОЛУДЯВАЙТЕ  ДОБРОВОЛНО  И  ДОРИ  НАСИЛА! ИМА  ЕДНО  ЛЕКАРСТВО И  ТО  СЕ  КАЗВА СМЕЛОСТ !

  Крадимир  Бачков / ОСМИЯТ /

1 мнение за “ПРЕДСКАЗАНИЕТО НА ОСМИЯТ”

  1. Според мен не е така. Нямам никаква представа дали вирусът е истински. Няма доказателства, че е, но няма доказателства и, че не е. Въпреки, че толкова много жертви, карантина и всичко друго на тази тема е прекалено много, за да е само измислица. Но това си е Ваше мнение. Желая Ви приятен ден! 🙂

    Отговор

Вашият коментар