ПРОСТИТЕ БОЖИИ ИСТИНИ

време за четене: 2 мин.

   Понеже човешките истини са различни и понякога се разминават тотално, да проследим обикновените Божии истини, които е възможно да не знаем или просто да пренебрегваме:

  1. Божествените дела са за Бог, а човешките за човека!
  2. Не бива да се опитваме да изместваме Бог или природата, защото знанията и уменията ни са прекалено малко и недостатъчни за такива дела! За да се върне  по-късно нарушеното равновесие, може да пострадат невинни хора, животни или растения!
  3. Човекът е част от живите организми в природата, а не господар на всичко!
  4. Самозабравилият се човек може да причини унищожение както на отделни растителни и животински видове, така и на собствената си популация!
  5. Над човека винаги стои Бога, като негов създател, съдник и коректив!
  6. При най-висша радост и при най-низше падение, човек стига по един или друг път до Бога! Бог е началото и края!
  7. Човешкият живот е броени  дни, а Бог е вечен!
  8. Независимо дали го наричаме Христос, Буда, Мохамед  или по друг начин, той е светлината, към която се стремим в живота си! Религиозният фанатизъм е толкова вреден, колкото и атеизма.
  9. Във всеки човек има частица от Бог!
  10. Ако възможно най-рано проумеем шанса си, да бъдем определено време на този свят, може да се опитаме да подражаваме на Създателя по начин, който ни е спуснат свише и с който ще създаваме само добро!

Всеки човек стига до тези заключения рано или късно. Често ги получаваме наготово, а в повечето пъти трябва да ги изстрадаме, за да ги проумеем. Много пъти изпадаме в заблуда, защото сме подложени на манипулации от зли и алчни хора. В момента една шайка престъпници са узурпирали света и се опитват да променят и дори унищожат Божиите творения! Това са Гейтс, Шваб, Мъск, Рокфелер, Ротшилд и няколко огромни фармацептични  и  финансови гиганта и организации! Те доказват, колко е вредно в ръцете на отделни хора да бъдат предоставяни неограничени количества пари и власт! Подчинени на елементарна алчност и егоцентризъм, техните действия през последната година и половина заплашват човешката цивилизация с унищожение! Използвайки създадената изкуствено от тях пландемия и модифицирания кромид, те се опитват чрез ваксини и тестове насила да създадат нов модел ГМО – човек, удобен за експлоатация, контрол и дори програмирана ефтаназия. Цялото това световно злодейство е възможно, благодарение на продажните правителства, медии и част от лекарите. Самозабравили се и преяли от пари и власт сатанисти  пренебрегват Бога и там е основната им грешка! Доверчиви и наивни хора могат да бъдат убедени по един или друг начин да се ваксинират или да си правят тестове, но в крайна сметка разумът, който Бог е заложил в човека ще победи! За целта не бива да допускаме страха, който ежедневно ни насаждат от медиите, а да се уповаваме на здравия си разум и благоговението на Бога!

   Накрая ще оцелеят тези, които могат да мислят и вярват в Бога, вършат добро и могат да защитават свободата си…!

    Красимир   Бачков

Вашият коментар