СТРАХ ОТ ИСТИНАТА, ЦЕНЗУРА, ОГРАНИЧЕНИЯ, ЛЪЖИ И КРАЖБИ !

време за четене: 2 мин.

    Да говориш или пишеш истината днес е забранено! На дневен ред са лъжите и манипулациите! На хората се гледа като на стадо овце, при това със същия коефициент на интелигентност. Няма свобода, няма нормално общуване, има психологичен терор, гнусни лъжи, излъчвани по всички медии и всякакви ограничения! Като се започне от възможност за работа или учебен процес, и се свърши с пътуване в чужбина. Някъде дори вече се закичват на реверите зелени звезди, както през ВСВ жълтите звезди на евреите, налагат се ваксинационни паспорти и невъзможност за пазаруване или разходка без направен тест. Хората на планетата са вкарани в безумен филм на ужасите, без причина и основание, само защото според няколко болни мозъка са станали прекалено много на брой! В социалните групи, особено тези във Фейсбук цари такава мръсна и необоснована цензура, че Гьобелс в сравнение с тях изглежда като първокласник! Налагат се някакви безумни стандарти на общуването, където можеш да лъжеш колко е опасен кромид и как ваксините борят рак и удължават живота без проблем, но ако напишеш ИСТИНАТА, те блокират моментално, при това за цял месец! В същото време зомбирането от телевизионния екран продължава с пълна сила. Лъжи от сутрин до мрак и повтаряне до оглупяване на едни и същи мантри – кромид, ваксини, тестове! И точно сега, една година след обявяването на третата световна война срещу нормалните хора по земята  се вижда, че поне половината човеци са наясно с безумните лъжи  срещу тях. Вече се търсят начини на противопоставяне и спасение от медийния и медицински терор!

   Ние, както винаги се опитваме да минем метър и в тази отвратителна ситуация. Познавам двама лекари, единият от които вече има „поставени“ две ваксини на хартия, а другия има една. Разбира се, нито единия, нито другия са ваксинирани, но се водят такива. В момента се плаща на лекарите по 10 лева за поставена ваксина на пациент, но колко е тарифата за отчитане на ваксина, без тя да е поставена, още не ми е известно! ВСИЧКО  около тази измислена пландемия е свързано с пари! Далаверата при лекарите ще върви и ако слагат ваксини, и ако вземат едни пари, за да не слагат тези отрови в тялото на пациентите си. Затова повечето от медицинските служители си траят и прибират парите от далаверата, независимо, че са наясно, колко гнусно е това! Обикновените хора от своя страна се опитват да спасят своя и живота на децата си, като с подкупи и други хитрости се изкарат ваксинирани, без реално да го правят! Мръсотията е огромна, защото се тръби, че всичко се прави в името и заради здравето на човека, а е точно обратното! В момента всеки действително ваксиниран е опитна мишка и няма никаква гаранция нито за здравето, нито за живота му! Факт, който нито Гейтс, нито Шваб  или Мутафчийски могат да отрекат!

   Единственото, което могат да направят обикновените хора е да МИСЛЯТ и да си правят правилните изводи, от достатъчно събрана за цялата медицинска помия информация!

     Красимир   Бачков

Вашият коментар