ТОЗИ ПРОСТ, ПРОСТ СВЯТ ….!

време за четене: 3 мин.

   С тези глупави хора се е запътил към своята гибел! Защото ние не сме по-разумни  от животните, особено що се отнася до оцеляването ни! Излиза, че превръщането на кромида в мантра и използването му като плашило въздейства на по-голямата част от хората на земята и те са готови да се подчиняват и на най-безумните забрани, и ограничения, стига да запазят жалкият си живот! Ежедневното повтаряне на лъжите по телевизора вече дава своите резултати – „ваксинираните“ се увеличават! Още от първия ден ми се иска да извикам, но така, че да ме чуят всички по земята – БЕЗУМЦИ,  ОСЪЗНАЙТЕ  СЕ! ЛЪЖАТ  ВИ !

   Каква полза, като хората не мислят и не разбират една толкова плитка измама, като обявената преди година и половина пандемия! ТРЕТАТА  СВЕТОВНА  ВОЙНА, която започна като психологически тест за човечеството, продължава с неговото реално унищожение! Оръжието в случая, освен ежедневния стрес са тестовете и „ваксините“! Всеки подал се на ужаса, измислен от организаторите на създадената лъжлива пландемия, се стреми да запази живота си, следвайки указанията на психопати и убийци! Хората слушат страшни приказки, после отиват като зомбирани да се боцнат и накрая се превръщат в зарзават. И това моля ви, е „венецът на природата“ – негово величество човека….?! Откровено се срамувам от тези глупави хора и дори се замислям, дали наистина няма да е по-добре за всички, ако с тази „хуманна“ евтаназия  не се решат определени демографски, социални или други проблеми! Защото ако човечеството е достигнало своят апогей на духовно развитие и сега просто берем плодовете на  последвалата  деградация, следва наистина края  на сегашната човешка цивилизация…!

  ТСВ открито показа намеренията на управляващите света психопати – ДА  УБИВАТ  НЕВИННИ   ХОРА ! Те и досега го правеха с ежегодното разпространение на различни грипни щамове, изработени в „медицински“ лаборатории, за да печелят от лекарствата и ваксините против създадените грипове. Пръскаха населението с кемтрейлс, точно както се пръскат колорадски бръмбари! Създадоха  5 G – мобилна мрежа, с която отключиха безброй смущения и заболявания, а накрая решиха, че по-евтино и с по-голяма печалба ще им излезе, да вземат акъла на хората с един измислен вирус! За съжаление се излязоха прави….!!!

  ПО-ГОЛЯМАТА  ЧАСТ  ОТ  ХОРАТА  СЕ  ОКАЗАХА  ДОСТАТЪЧНО  ГЛУПАВИ,  ЗА  ДА  БЪДАТ  МАНИПУЛИРАНИ  И  ПРИСТЪПЯТ  КЪМ  САМОУБИЙСТВО !

  Наскоро направих признание, от което определено нямам полза! Споделих, че имам сетивност, каквато другите нямат. Именно чрез нея съм наясно с лъжите на сатанистите и с пъклените им планове. Надявах се определен брой хора, ако не ми повярват, поне да се замислят за създадената изкуствено ситуация! Неприятни  в случая се оказаха стотиците шарлатани и лъжепророци, които използваха пландемията, за да мамят и лъжат просто от суета! Покрай всички изсипвани ежедневно лъжи от медиите и самозваните пророци, думите ми се изгубиха в общото словоблудство! Някои ме провокираха, други подозираха мои користни цели, а слава Богу имаше и такива, които приеха думите ми с вяра! Беше ми обяснено, че една малка жлеза в мозъка, наречена ЕПИФИЗА е виновникът за моята изключителна сетивност. След като прочетох достатъчно за епифизата разбрах, че е възможно това да е научното обяснение за моята изключителност. Добре, дори това да е така, аз не търся нито пари, нито слава, а само се опитвам да помогна на излъганите и заблудените! Факт, който никой не може да оспори!

   ХОРА,  СЪБУДЕТЕ  СЕ  ОТ  ХИПНОЗАТА,  В  КОЯТО  СА  ВИ  ПОСТАВИЛИ ! ИМА  ЕДИН  НЕ  ТОЛКОВА  СТРАШЕН,  КОЛКОТО  ГО  РЕКЛАМИРАТ  ВИРУС  И  НЯМА  НУЖДА  ОТ   МАСКИ,  „ТЕСТОВЕ“  И   „ВАКСИНИ“! НЯМА  НУЖДА  ОТ НИЩО,  ОСВЕН  ПРОЯВАТА  НА  МАЛКО  КУРАЖ,  ЗА  ДА ПРОДЪЛЖИТЕ  ЖИВОТА  СИ  НОРМАЛНО ! НЕ  ВЯРВАЙТЕ  НА  ЛЪЖИТЕ  ОТ  МЕДИИТЕ,  НЕ  ИЗПЪЛНЯВАЙТЕ  САТАНИНСКИТЕ  ЗАБРАНИ ! ОБЩУВАЙТЕ,  РАБОТЕТЕ, ОБИЧАЙТЕ  СЕ  И  СЕ  РАДВАЙТЕ  НА  ЖИВОТА !

     ОСМИЯТ

Вашият коментар